God Troll-jul!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 23. Des 2020

2020 har vært et år utenom det vanlige. Også for Troll karateklubb. Januar og februar gikk som vanlig, med konkurranser for barn og ungdom og vinterleir for voksne i Guildford. Vi rakk akkurat å få med oss karate NM også. Resten av året har det vært mye av og på, både for barna, ungdommen og voksne. Vi har likevel greid å opprettholde trening for de aller fleste gjennom året, enten inne eller ute. Det har vært både samlinger og konkurranser i de periodene det har vært mulig. Vi har til og med fått til oppstart av jujitsu partier både for barn og voksne på Skullerud. Kata-jentene vår har også deltatt på e-konkurranse i høst og alle barnepartiene har hatt gradering før jul. En stor takk til alle medlemmene og alle som har stått på for å få det til!


Troll ønsker alle medlemmer en riktig god jul og så ses vi igjen i 2021!


Oppstart barnepartier på Skullerud i januar 2021:

Tirsdag 5. januar:
Mortensrud karate barneparti kl 17-18
Skullerud karate barneparti kl 18-19

Torsdag 7. januar:
Bjørndal karate barneparti kl 17-18
Skullerud jujitsu barneparti kl 18-19 (ledige plasser)


Og her er noen øyeblikk fra 2020
Mortensrud og Bjørndal skole

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 29. Okt 2020

Barnepartiene på Mortensrud og Bjørndal skole har trent utendørs i hele høst. Grunnen til dette er at skolene har stengt gymsalen for bruk til fritidsaktiviteter pga. koronasituasjonen. Nå har det vært mye dårlig vær i det siste, i tillegg til at det er mørkt ute. Vi har derfor kommet fram til at vi avlyser utetreningene der fram til nyttår. 

Som et alternativ har vi åpnet for trening i dojoen på Skullerud Park. Mortensrudgjengen kan trene tirsdager kl 17-18, mens Bjørndalgjengen kan trene torsdager kl 17-18. Vi håper de fleste har mulighet til å komme til Skullerud Park å trene. Vi oppfordrer foreldre til hjelpe hverandre når det gjelder kjøring, slik at flest mulig kan komme.
Oppdatert informasjon (12.8.2021)

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Alle treninger foregår i henhold til de til enhver tid gjeldende regler og anbefalinger i Oslo.

 

Vi følger alltid de regler som gjelder både med antall og avstand.

Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med: 

 • Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme. 
      Er du usikker – hold deg hjemme. 
 • God hygiene skal praktiseres på trening
 • Hold avstand og unngå nærkontakt


Antibac og vask
Du skal alltid bruke antibac eller vaske hendene med vann og såpe før og etter trening. Trenere har antibac med på treningene. I tillegg står det i hyllen bak døren i lokalene på Skullerud. 

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.


Foreldre
Foreldre skal være utenfor dojoen i forbindelse med avlevering og henting av barn. 

 

Nyttige linker:
NIF info Oslo 
NKF info
Trenger du en Gi?

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 13. Sep 2020

I Troll Karateklubb trener vi i Gi (karatedrakt). For barn og nybegynnere er Wadoryu Norge Karategi en fin Gi å starte med. Den koster 400,- inkludert hvitt belte. Du bestiller en Gi direkte på Wadoshop eller snakk med instruktøren din, som også kan bestille for deg.
Rabatt på klubbklær

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 30. Aug 2020

Medlemmer i Troll har mulighet til å kjøpe klubbklær med 30% rabatt frem til mandag 7. september. Bruk sjansen nå til å skaffe deg overtrekksdrakt, treningstrøyer, bag osv i klubbens farger og logo. 

Alt bestilles via webshopen til Scantrade:

https://klubb.no/finn-din-klubb/troll-karate

Varene leveres rett til kjøper. Pris for frakt kommer i tillegg.

Ved å bruke kodeordet TROLL30 ved betaling får du 30% rabatt på varene. Se vedlegg for priser. 

Foreldre og familie må gjerne kjøpe overtrekksjakke- og bukse selv også, eventuelt hettegenser for å støtte laget på konkurranser og samlinger. Det er alltid kult for utøverne å kunne se opp til tribunen og se en heiagjeng i klubbens farger 🙂


Troll-KK-kleskampanje.pdf

Karate oppstart på skolene

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 23. Aug 2020

Skolene våre har litt forskjellig dato for oppstart denne høsten. Her er en oversikt:

 • Mortensrud Skole - 6/10  --> OPPSTART UTGÅR pga manglende tilgang til lokaler.
 • Bjørndal Skole - 25/8 (foreløpig utetrening ved idrettsbanen nedenfor skolen)
 • Siggerud Skole - 24/8
 • Vassbonn - startet 19/8
 • Tåsen Skole - 24/8
 • Vollebekk Skole - 9/9
 • Årvoll Skole - 1/9

Se tider og dager for de forskjellige barnepartiene under menyen Treningstider.

Grunnet Covid-19 er det foreløpig utetrening på flere av skolene.
Gladnyhet! Normal oppstart høsten 2020

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 22. Jun 2020

Endelig en gladnyhet. Frysperioden er over og pr. 18. juni var det igjen lov å trene sammen, ref. nye retningslinjer for idrettsaktivitet. Det betyr at vi kan starte treningene som normalt i uken etter skolestart i august. Følg med på kalenderen og se tider for de forskjellige partiene under menyen Treningstider.


Følg oss på FB eller trollkarate.idrettenonline.no

For ytterligere detaljer om tiltak mm. se link til forbundet.
https://kampsport.no/forbund/nye-retningslinjer-for-idrettsaktivitet/
Velkommen til Troll

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 21. Jun 2020

Troll Karateklubb Bushido startet opp i 1996 og er i dag en av Norges ledende karateklubber med over 300 medlemmer fordelt på barn, ungdom og voksne. I tillegg til Karate underviser vi også i Ju Jitsu. Les mer under fanen «Treningstilbud»

Klubben vår er verdibasert. Vi mener at gode holdninger gir et godt fundament for oss alle. Våre grunnverdier som lojalitet, respekt og høflighet gir oss en trygghet som gjerne overføres til andre arenaer som skole/arbeid.

Trening hos oss passer for absolutt alle og kvinner og menn trener sammen. Treningsformen er variert, morsom og gir ikke skader.


Ønsker du å sette deg nye mål for fremtiden? Hmm… Hva med gult belte i Karate eller Ju Jitsu? Vi skal hjelpe deg frem 😊

Vår hoved DOJO (treningssal) ligger på Skullerud Park. Vi har i tillegg barnetrening på Mortensrud, Bjørndal, Siggerud og Vassbonn skole.

Troll har også egne Ninja skoler (Karate Akademiet). Barn som trener på våre Karate Akademier er fullverdige medlemmer i Troll Karateklubb.


Se mer under «Treningstilbud»
Kjære medlemmer av Troll karateklubb.

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 17. Mar 2020

Norsk idrett står i en krise. Myndighetene fattet på torsdag et gjennomgripende, men nødvendig, vedtak som rammer det norske samfunnet og idretten hardt. All organisert trening, samlinger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Vi må være forberedt på at koronavirussituasjonen kan bli langvarig.

Liv og helse trumfer alle andre hensyn! Det oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak vedtaket og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning. Ta hjemmekontor, unngå store folkeansamlinger, og hold avstand til hverandre.

Det oppfordres samtidig alle medlemmer og foreldre om å vise solidaritet med vårt idrettslag Troll Karateklubb som nå står i en svært vanskelig situasjon sammen med 11 000 andre idrettslag. Flere klubber møter umiddelbare økonomiske utfordringer som følge av avlyste arrangementer – for mange, selve bærebjelken i klubbøkonomien. La oss vise den dugnadsånden som bor i oss, som kjennetegner idretten og som hele samfunnet vårt er tuftet på.

Vær raus mot hverandre, og mot klubben som nå opplever en svært vanskelig tid. Ikke krev tilbake startkontingenter, treningsavgifter, eller medlemskontingenter fra klubben når laget har fått et pålegg om å stenge ned aktivitets- og arrangementstilbud. Det kan i verste fall medføre at klubben må legge ned driften, eller dekke inn kostnaden ved høyere treningsavgifter.

NIF jobber nå hardt for å få en oversikt over de totale økonomiske konsekvensene som dette nødvendige vedtaket påfører idretten. Dette arbeidet er godt i gang. Samtidig opplever vi at myndighetene tar situasjonen på alvor og NIF er i en aktiv dialog med regjeringen for å sikre at idretten ivaretas i krisepakkene som nå stables på bena for å hjelpe utsatte næringer og sektorer.

Klubben og styret ønsker alle medlemmer med familie en best mulig tid i møte.

Sportslig hilsen

Styret
Troll Karateklubb