Troll Karateklubb Bushido

Troll åpnet Norge igjen!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 26. Sep 2021

I helgen var ungdom og voksne i Troll med på å gjenåpne Norge! Idrettspresident Berit Kjøll var tilstede på Hallingdal karateklubb sin treningsleir på Gol på lørdag og der var selvfølgelig "trollungene" også. En flott ungdomsgjeng var med denne gangen, og de fleste var fra Troll. Det ble tre fine dager med gode treninger og en fin opplevelse for ungdommen.

Se også artikkel på idrettsforbundets sider: Idrettspresidenten tok klemmen tilbake til idretten på Gol (idrettsforbundet.no)

Og søndagens Sportsrevyen på tv.nrk.no

Har du lyst til å prøve karate?

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 9. Aug 2021

Ønsker du å sette deg nye mål for fremtiden? Hmm… Hva med gult belte i karate? Vi skal hjelpe deg frem 😊

Det blir nytt parti for ungdom og voksne nybegynnere torsdag 2. september kl 18-19. Meld deg uforpliktende inn på websiden vår under Medlemskap-Innmelding.

Vi ønsker foreldre, venner, kjente og ukjente velkommen til dojoen vår på Skullerud!

Høstsemesteret er i gang!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 9. Aug 2021

Mandag 16. og tirsdag 17. august sparkes henholdsvis ju jitsu- og karatesesongen i gang igjen etter en fin sommer.

Vi håper på masse liv i dojoen vår utover høsten.

Har du lyst til å lære ju jitsu? Kom innom på mandag og prøv da vel!

Har du trent litt karate tidligere og har lyst til å gjenoppta gamle kunster så er det bare å møte opp til noen prøvetimer. Nybegynnerparti ungdom/voksne starter 2. september.

Meld deg gjerne uforpliktende inn på websiden vår under Medlemskap-Innmelding.

Dette har vi ventet på lenge!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 17. Jun 2021

Barn og ungdom har allerede hatt treninger inne noen uker. Nå er det endelig klart for de voksne også. Dette har vi ventet på lenge!

Takk for tålmodigheten og gode utetreninger som har vært gjennom vinteren og våren, men det er inne i dojoen vi hører hjemme. Vi gleder oss til å ta av skoene, komme inn og kjenne på mattene sammen igjen.

Tirsdag 22. juni kl 19.00 går vi inn sammen! Siste gang vi hadde felles trening inne var i november i 2020.

Det blir trening hver tirsdag gjennom hele sommeren for den som vil.

Ju Jitsu for voksne gikk inn allerede samme dag det åpnet og hadde en god koronavennlig fall-økt.

Det vil være barnetreninger på Skullerud ut juni og kanskje legges det opp til en gang i uken gjennom juli og fram til skolene starter igjen også. Instruktører vil informere i de forskjellige partiene. Dette vil gjelde konkurransegruppen også.

Velkommen inn igjen alle sammen!