Gradering og sommertrening karate/jujitsu

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 13. Jun 2022

Info til karate ungdom/voksen parti og alle jujitsu parti

Karate
Tirsdag 14. juni kl 19 er det gradering for ungdom/voksne. Det er derfor ikke trening for de som ikke skal gradere. Gradering koster kr. 200,-

Det blir vanlig karatetrening torsdag 16. juni og tirsdag 21. juni, Deretter utgår torsdagstreningen.

Sommerleir i Fredrikstad 23.-25. juni

Sommertrening tirsdager 19-20.30 fra 28. juni - 2. august.

Høstsemester karate ungdom/voksen starter tirsdag 9. august (tirsdag og torsdag 19-20.30 hver uke)

Jujitsu
Trening hver torsdag hele sommeren fra 23. juni til og med 4. august
Barn 17-18
Ungdom/voksen 18-19.30

Medlemskontingent 2022

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 2. Jun 2022

Alle som driver organisert idrett i regi av Norges Idrettsforbund (NIF) må være medlem av et idrettslag og betale medlemskontingent. Dette gjelder om det er trening, konkurranser, stevner, cuper osv.

Kontingent må ikke forveksles med treningsavgift. Medlemskontingent betales en gang per år. Medlemskontingent for 2022 sendes ut til alle medlemmer nå i juni.

Medlemskontingenten for 2022 er satt til kr. 100,-

WRN Sommercup 2022

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 4. Mai 2022

Wado Ryu Norge ønsker alle nye og erfarne karateutøvere velkommen til WRN Sommercup 2022!

På sommercupen kan man konkurrere i kata og/eller kumite.   Klassene er nivådelt slik at alle uansett erfaringsnivå kan delta.

Bli med for hyggelig samvær med Wado Ryu-familien og ta dette som en liten og spennende utfordring! Vi inviterer både unge såvell som voksne deltagere med.  Terskelen skal være lav og stemninga god i kjent sommerleirstil!

Sommercupen arrangeres i Sentrum Kampsport sine lokaler.
Adresse: Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg.

Program torsdag 23.06.22:

Treningsøkt 1 i Kongstenhallen, Fredrikstad

Matpause

Treningsøkt 2 i Kongstenhallen, Fredrikstad

Kjøring fra Fredrikstad til Sarpsborg

Oppmøte, registrering før stevne

Lagleder- og dommermøte

Stevnestart - Velkommen til WRN Summer Cup!

Kataklassene er delt inn i alder og nivå. Alle Wado Ryu-kataer er tillatt å bruke. Dette er en flott anledning til å fremføre og spisse kataene dere skal ha til deres gradering!

I Lag-kata stilles lag av 3 utøvere. Her kan laget bestå av en utøvermiks av alle kjønn, alder og nivå.
Kanskje ser vi noen familielag? ;)

Kataklasser:

Kata Intro 11-15 år (opp til og med grønt belte)

Kata Elite 11-15 år

Kata Intro 16 år+ (opp til og med grønt belte)

Kata Elite 16 år+

Kata team 3 personer miks

Kumite

Kumiteklassene er inndelt i kjønn, alder og nivå.   Utøvere som deltar i kumite må stille opp med:

• Ren karategi
  • Kumitehanske
  • Tannbeskytter
  • Fot og leggbeskyttere er krav for de som deltar i Elite-klasse. For utøvere som deltar i Intro-klassene er ikke fotbeskytter et krav.
  • Vi har noe hansker og fot/legg til utlån, men det er en fordel om dere har eget personlig utstyr.

Kumiteklasser

Kumite jenter intro 11-13 år

Kumite jenter intro 14-15 år

Kumite jenter intro 16 år+

Kumite gutter intro 11-13 år

Kumite gutter intro 14-15 år

Kumite gutter intro 16 år +

Kumite jenter elite 11-13 år

Kumite jenter elite 14-15 år

Kumite jenter elite 16 år+

Kumite gutter elite 11-13 år

Kumite gutter elite 14-15 år

Kumite gutter elite 16 år +

Forklaring på inndeling av klasser:

Intro = for nye og uerfarne utøvere.

Elite = for utøvere med konkurranseerfaring.

Merknad til konkurransen:

Hvis det er det store forskjeller i forhold til vekt i kumiteklassene, inndeler vi inn i ytterligere kategorier.

Stevnet avvikles hovedsakelig etter WKF-reglementet.

WRN Sommercup 2022 er et arrangement underlagt Wado Ryu Norge i tilknytning til sommerleiren, og er et tilbud til både nye og erfarne konkurranseutøvere.

Påmelding gjøres på   Deltaker.no / Søk Wado Ryu

Deltageravgift: kr 150 pr.  Kategori.

Påmeldingsfrist er satt til tirsdag 14.06.2022

NB: Alle utøvere/lagledere har selv ansvar for påmelding i riktig kategori.

Velkommen til WRN Summer Cup 2022!

Nå er alle i full gang!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 14. Feb 2022

All aktivitet i Troll er nå i full gang igjen. Det er ingen begrensninger i forhold til korona og vi kan trene sammen igjen alle sammen. Alle partier kjører nå som vanlig.

MEN - er du ikke frisk, så holder du deg hjemme

Tusen takk, Hoa!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 6. Jan 2022

Troll Karateklubb ønsker å takke Hoa for sitt store engasjement for ungdom og barn i klubben vår.

Sammen med resten av trenerteamet bidrar han til et trygt og inkluderende treningsmiljø med stort fokus på trivsel og glede.

Han er hovedmann for klubbens store konkurransesatsning for ungdom i Kumite (kamp) og Kata under visjonen «Norges beste Karateklubb i 2025»

I forbindelse med at han feiret bursdagen sin med konkurransegruppe i dojoen på Skullerud onsdag kveld, dukket noen i styret opp for å gi ham en liten oppmerksomhet på dagen og for innsatsen han gjør i klubben.

Tusen takk, Hoa!

Og gratulerer med dagen!